Former i naturen

En inspirationskälla

Jag tar ofta långa promenader i naturen. Utöver det rent fysiskt stärkande så är det också en stor inspirationskälla för mitt skapande. Inte så att jag ser motiv som jag vill måla av eller gestalta. Utan mina ögon fastnar allt som oftast på de vackra mönster och strukturer som finns överallt. Det ger mig lust och glädje. Som jag sedan kan ta med mig in i mitt skapande. Tycker mycket om att bygga strukturer genom att måla lager på lager och naturen är full av fantastiska strukturer.

Vackra former

Min kamera är full av närbilder på stenar, bark med de mest underliga former eller lavor i olika former och färger.Ibland kan det vara dramatiska kontraster och andra gånger mjuka övergångar.

Mossa växande på lavasten på Färöarna

Mossa/lava på förmultnande trädstam

Formationer i en sten. Så extrem närbild som möjligt med min Iphone

Fantastiskt vacker röd björkbark

Naturen har lite humor också. Stubbe med keps.

 

Kategori
Helena Wennerhill - Mentorcoaching

Helena Wennerhill

På Bloggen kommer du att kunna ta del av mina reflektioner kring mitt måleri och den skapande processen. Ibland med koppling också till coaching.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *