Är kvar

Stanna upp

Känslan av vikten av att stanna upp. Kliva åt sidan. För att finna en annan väg är kvar. Mitt förra blogginlägg fick rubriken ”Ursprunget”. Att gå tillbaka till den ursprungliga känslan och längtan som fick mig att börja måla igen. Hade tappat bort det.

Ny riktning

Är fortsatt kvar i den processen. Så lätt att gripas av stress och förväntan. Ffa egna krav. Förmodligen är detta kopplat till min personlighet. Min ambition och resultatinriktning. Måleriet handlar utöver skapande också om min önskan om att utveckla nya sidor hos mig själv. I ett av mina första blogginlägg utvecklar jag dessa tankar.  Varför började jag?

Lyssna inåt

Mer än utåt. Att utgå ifrån andra impulser. Mediterar regelbundet två ggr per dag sedan några år. Och något säger mig att det är utifrån den inre platsen i mig själv nästa steg i mitt skapande kommer att utvecklas. Viktigt att jag påminner mig om ”Ursprunget” och att det inte handlar om att lägga ut fina tavlor och få många likes. Även om det självklart är jätteroligt att det finns människor som uppskattar det jag gör. Dock är det inte det som är den främsta orsaken.

Helena Wennerhill - Mentorcoaching

Helena Wennerhill

På Bloggen kommer du att kunna ta del av mina reflektioner kring mitt måleri och den skapande processen. Ibland med koppling också till coaching.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *