Sol semester utställning

Utställning i Skärhamn

Även denna sommar ställer jag ut i Skärhamn, Tjörn.  I Werners Sjöbod mellan den 27 juli och 5 augusti. Öppet samtliga dagar mellan 11.00 – 17.00.

Ställer ut tillsammans med Mona Lindberg och Lisbeth Wistrand. Båda arbetar främst med keramik. Bra med en blandning av olika konstarter. Jag kommer förutom att visa tavlor också ta med några av mina skulpturer.

Så här några veckor innan håller jag som bäst på att färdigställa det sista. Målar kanter på dukar, ramar in vissa tavlor, gör det sista på skulpturerna. En hel del som skall fixas innan allt går av stapeln.

Med förhoppning om en skön och vilsam sommar!

Kategori
Helena Wennerhill - Mentorcoaching

Helena Wennerhill

På Bloggen kommer du att kunna ta del av mina reflektioner kring mitt måleri och den skapande processen. Ibland med koppling också till coaching.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *