Att få respons

Gensvar

Att hålla en utställning handlar om så mycket mer än att sälja en tavla. Jag blev ju varse det förra året när jag höll min första utställning i Skärhamn. Under en utställning får jag som konstnär möjlighet att möta människor som tar del av mina alster. Det ger mig en återkoppling och jag får en respons som är mycket berikande. Väl värd allt det jobb som en utställning faktiskt innebär.

 

 

 

 

 

 

Laddar om

Nu vilar jag några dagar och laddar om för nästa vernissage som går av stapeln i Stockholm den 3 september. Men mer om det senare.

 

Kategori
Helena Wennerhill - Mentorcoaching

Helena Wennerhill

På Bloggen kommer du att kunna ta del av mina reflektioner kring mitt måleri och den skapande processen. Ibland med koppling också till coaching.

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *